ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Είμαστε η κορυφαία εταιρεία παροχής εξειδικευμένων συμβουλευτικών υπηρεσιών σε σχέση με τα οικονομικά του δικαίου του ανταγωνισμού, τις κρατικές ενισχύσεις, τη ρύθμιση αγορών και γενικότερα την οικονομική διάσταση σύνθετων νομικών ζητημάτων. 

ΤΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΑΡΕΧΟΥΜΕ

Παρέχουμε εξατομικευμένες συμβουλευτικές υπηρεσίες που καλύπτουν όλο το φάσμα των οικονομικών της πολιτικής του ανταγωνισμού και της ρυθμιστικής πολιτικής. Οι υπηρεσίες μας βασίζονται σε προχωρημένη οικονομική ανάλυση και σύγχρονες ποσοτικές μεθόδους.

ΟΙ ΚΑΘΟΔΗΓΗΤΙΚΕΣ ΜΑΣ ΑΡΧΕΣ

Καθοδηγούμαστε από το πάθος μας για εντοπισμό των σωστών απαντήσεων με αντικειμενικότητα, δημιουργικότητα, μεθοδικότητα και ομαδικότητα. 

Trojan Economics
Αναπτύσσουμε πειστικά επιχειρήματα
θεμελιωμένα σε προχωρημένη οικονομική ανάλυση 
και σύγχρονες ποσοτικές μεθόδους
 

ΤΟΜΕΙΣ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗΣ

Αναλύουμε όλο το φάσμα των οικονομικών ζητημάτων που μπορεί να προκύψουν σε υποθέσεις ανταγωνισμού και συγκεντρώσεων επιχειρήσεων, συμπεριλαμβανομένου του ορισμού της σχετικής αγοράς, της δομής και των συνθηκών εισόδου στην αγορά, της δύναμης στην αγορά, της συμπεριφοράς των επιχειρήσεων, της κερδοφορίας και της ανταγωνιστικής ζημίας.

Ως οικονομικοί εμπειρογνώμονες σε θέματα ανταγωνισμού αναλύουμε τις αποτυχίες της αγοράς και εντοπίζουμε τυχόν στρεβλώσεις που προκαλούνται στον ανταγωνισμό από τη χορήγηση κρατικών ενισχύσεων.

Οι εξειδικευμένες μας γνώσεις σε σχέση με τη λειτουργία του ανταγωνισμού και το ρυθμιστικό πλαίσιο λειτουργίας των αγορών, μας επιτρέπουν να αναλύουμε σύνθετα ρυθμιστικά ζητήματα και να σχεδιάζουμε πρακτικές και καινοτόμες λύσεις σε ένα ευρύ φάσμα ρυθμιστικών θεμάτων.

 

 

Σχεδιάζουμε και εφαρμόζουμε ολοκληρωμένα προγράμματα συμμόρφωσης με το δίκαιο του ανταγωνισμού καθώς και εξατομικευμένα εκπαιδευτικά σεμινάρια.

Παρέχουμε υποστήριξη σε έρευνες αγοράς που επικεντρώνονται στην ανάλυση των συνθηκών του ανταγωνισμού και τις προτιμήσεις των καταναλωτών.

 

Εκτιμούμε και αξιολογούμε τη ζημία από παραβάσεις του δικαίου του ανταγωνισμού ή και άλλες εμπορικές διαφορές και παρέχουμε σχετική μαρτυρία ενώπιον Δικαστηρίων.

Παρέχουμε αποτελεσματικές και έγκαιρες υπηρεσίες
με ρεαλισμό και δημιουργικότητα