Το γραφείο μας δέχεται αιτήσεις από φοιτητές νομικής και οικονομικών με σκοπό την πρακτική άσκηση για περίοδο που ανέρχεται συνήθως στις 4 εβδομάδες. Η άσκηση λαμβάνει χώρα τους μήνες Ιούνιο και Ιούλιο, ανάλογα με τη διαθεσιμότητα των στελεχών της εταιρείας μας.

Μέσα από την πρακτική άσκηση τα στελέχη της εταιρείας μας βοηθούν τους φοιτητές να αποκτήσουν εμπειρία σε σχέση με εξειδικευμένα ζητήματα που σχετίζονται με την πολιτική του ανταγωνισμού και να γνωρίσουν τη μεθοδολογία παροχής οικονομικών συμβουλών από την κορυφαία εταιρεία στον τομέα αυτό.  

Στα πλαίσια της άσκησης δίδεται καθοδήγηση στους φοιτητές όπως ετοιμάσουν τουλάχιστον ένα άρθρο, το οποίο δημοσιεύεται στον εγχώριο ή και διεθνή τύπο ή και σε πιο εξειδικευμένα περιοδικά.

Λόγω των περιορισμένων θέσεων, η εταιρεία μας εφαρμόζει κριτήρια επιλογής συναρτώμενα με την ακαδημαϊκή επίδοση και τα επαγγελματικά ενδιαφέροντα των φοιτητών.

Με την ολοκλήρωση της πρακτικής άσκησης δίδεται σχετική βεβαίωση από την εταιρεία μας. Οι φοιτητές που αποδίδουν πέραν των προσδοκιών μας έχουν την ευκαιρία να λάβουν και συστατική επιστολή. 

Εάν ενδιαφέρεστε για συμμετοχή στο πρόγραμμα πρακτική άσκησης της εταιρείας μας, συμπληρώστε την πιο κάτω φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος.

 

Ηλεκτρονική Αίτηση (όλα τα πεδία με * είναι υποχρεωτικά)
Όνομα*
Please add your name

Επίθετο*
Please add your surname

E-mail*
Invalid email address.

Τηλέφωνο*
Please add your telephone

Βιογραφικό (επισύναψη αρχείου)*
Invalid Input

Παρατηρήσεις*
Please add your comments

Πληκτρολογήστε τους παρακάτω χαρακτήρες*
Πληκτρολογήστε τους παρακάτω χαρακτήρες
Invalid Input

Φοιτητές που έχουν ολοκληρώσει πρόγραμμα πρακτικής άσκησης στην εταιρεία μας