Είναι συνεργάτης της εταιρείας σε εξειδικευμένα λογιστικά θέματα. Κατέχει πτυχίο στη λογιστική από το Hofstra University (Νέα Υόρκη, ΗΠΑ) και είναι εγκεκριμένος ελεγκτής λογιστής από το Institute of Chartered Accountants in England and Wales (ICAEW).

Είναι διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας CNG ValuePro Services Ltd, η οποία παρέχει, μεταξύ άλλων, λογιστικές, ελεγκτικές, φορολογικές και συμβουλευτικές υπηρεσίες σε πελάτες από την Κύπρο και το εξωτερικό.

Είναι επίσης λέκτορας για τα μαθήματα «Χρηματοοικονομικής Λογιστικής» (F3) και «Φορολογίας» (F6) των επαγγελματικών εξετάσεων του Association of Certified Chartered Accountants (ACCA). Είναι επίσης λέκτορας στο PA College, όπου διδάσκει μαθήματα λογιστικής, ελεγκτικής λογιστικής και της φορολογίας. Παρέχει επίσης σεμινάρια σε θέματα φορολόγησης σε διάφορα κυβερνητικά τμήματα.

Η πολύχρονη διδακτική και πρακτική εμπειρία του τον καθιστούν ειδικό στη λογιστική, καθώς επίσης και στην ετοιμασία και ανάλυση χρηματοοικονομικών καταστάσεων, οι οποίες βασίζονται σε διεθνή χρηματοοικονομικά πρότυπα.

Στο παρελθόν έχει εργαστεί στα τμήματα λογιστικού ελέγχου και φορολόγησης της εταιρείας PricewaterhouseCoopers Limited και στο τμήμα λογιστικού ελέγχου της εταιρείας GMAP Limited.

 

Ε: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.