Η Στεφανία Γρίσπου είναι συνεργάτιδα της εταιρείας. Κατέχει πτυχίο στις Οικονομικές Επιστήμες από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Είναι επίσης κάτοχος δύο μεταπτυχιακών τίτλων, στις Ευρωπαϊκές Σπουδές από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, με διπλωματική εργασία στις Συγκεντρώσεις Επιχειρήσεων, και στα Νομισματικά και Χρηματοοικονομικά από το Πανεπιστήμιο Κύπρου (με Άριστα).

Από τον Ιανουάριο του 2006 έως τον Νοέμβριο 2011 εργάστηκε ως διοικητικός λειτουργός στο Υπουργείο Παιδείας της Ελλάδος σε θέματα α) προσωπικού και β) προγραμματισμού δημοσίων επενδύσεων ανώτατης εκπαίδευσης.

Από τον Νοέμβριο του 2011 έως τον Ιανουάριο του 2013 εργάστηκε ως διοικητικός λειτουργός στο Υπουργείο Εσωτερικών Κύπρου σε θέματα α) μετανάστευσης και β) logistics συνεδρίων, ως μέλος του Κλιμακίου των Ευρωπαϊκών Θεμάτων του Υπουργείου για το χρονικό διάστημα της Προεδρίας της Κύπρου στο Συμβούλιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης. 

 

E: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.