Είναι σύμβουλος της εταιρείας σε θέματα επικοινωνίας και μάρκετινγκ. Κατέχει πτυχίο στη Διοίκηση Επιχειρήσεων από το University of East Anglia (UK). Έχει εργαστεί σε θέσεις επικοινωνιακής και εμπορικής προώθησης σε διάφορες εταιρείες της Κύπρου. Είναι βοηθός του διευθυντή εμπορικής προώθησης και διαφήμισης στην ISA Pharmaceutical Ltd.

Έχει ασχοληθεί, μεταξύ άλλων, με τη δημιουργία διαφημιστικού υλικού (π.χ. εταιρικά έντυπα και ενημερωτικά φυλλάδια), τη διοργάνωση εταιρικών παρουσιάσεων και την οργάνωση ιστοσελίδων στο διαδίκτυο.

Διαθέτει πολύ καλές γνώσεις στη χρήση ηλεκτρονικού υπολογιστή. Είναι εξοικειωμένη με τα προγράμματα παρουσίασης (PowerPoint) και με την επεξεργασία κειμένου (Word), υπολογιστικών φύλλων (Excel) και εικόνων (Adobe Photoshop, Adobe InDesign, Corel). Επίσης, με το σχεδιασμό και ανάπτυξη ιστοσελίδων στο διαδίκτυο, τη δημιουργία πολυμεσικών εφαρμογών και τη στατιστική επεξεργασία δεδομένων (SPSS). Επιπρόσθετα, διαθέτει ικανότητες χρήσης και αξιοποίησης των νέων τεχνολογιών πληροφορίας και επικοινωνιών (WordPress), καθώς επίσης και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης (Facebook, Twitter, LinkedIn).

Μέσα από τις επαγγελματικές εμπειρίες της έχει αναπτύξει ικανότητες επικοινωνίας, οργάνωσης, ομαδικής συνεργασίας και διοίκησης ομάδων.

 

E: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.