Η Δόξι Γκιάτα είναι δικηγόρος μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Λευκωσίας, και από τον Μάρτιο του 2019 διατελεί νομικός σύμβουλος στην Trojan Economics.

Είναι απόφοιτη του Τμήματος Νομικής του Πανεπιστημίου Κύπρου. Έχει παρακολουθήσει μαθήματα όπως το «Ευρωπαϊκό Δίκαιο του Ανταγωνισμού» και «Ευρωπαϊκό Εταιρικό Δίκαιο» στο Πανεπιστήμιο του Χρόνινγκεν στην Ολλανδία, ως μέρος του Μεταπτυχιακού προγράμματος το οποίο παρακολουθούσε. Από τον Ιανουάριο του 2019, παρακολουθεί μεταπτυχιακό πρόγραμμα του Τμήματος Νομικής του Πανεπιστημίου Κύπρου, με κατεύθυνση το «Ευρωπαϊκό Εμπορικό Δίκαιο».

Κατέχει πιστοποιητικά παρακολούθησης διαφόρων σεμιναρίων ποικίλων θεμάτων όπως το «Εκπαίδευση σχετικά με τον Κανονισμό (ΕΕ) 2016/679 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου, της 27ης Απριλίου 2016, για την προστασία των φυσικών προσώπων έναντι της επεξεργασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και για την ελεύθερη κυκλοφορία των δεδομένων αυτών και την κατάργηση της οδηγίας 95/46/ΕΚ (Γενικό Κανονισμό για την Προστασία Δεδομένων)»-TRAIN_GR_CY, με πρόσφατες ημερομηνίες παρακολούθησης την 7η και 8η Φεβρουαρίου, 2019.

Στο παρελθόν διετέλεσε νομικός σύμβουλος και σύμβουλος συμμόρφωσης ιδιωτικών επιχειρήσεων με τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων (679/2016).

 

Ε: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.