Ο Παναγιώτης Αγησιλάου είναι διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας. Κατέχει διδακτορικό στα Οικονομικά με ειδίκευση τη Βιομηχανική Οργάνωση και την Πολιτική του Ανταγωνισμού. Η διδακτορική του διατριβή είχε ως θέμα τον Άριστο Σχεδιασμό Προγραμμάτων Επιείκειας στο Δίκαιο του Ανταγωνισμού. Είναι κάτοχος δύο μεταπτυχιακών τίτλων, ένα στα Οικονομικά από το University College London (UK) (με Distinction) και ένα από το King’s College London (UK) στα Οικονομικά του Δικαίου του Ανταγωνισμού. Είναι επίσης κάτοχος πτυχίου στις Οικονομικές Επιστήμες από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (με Άριστα).

Συντονίζει και διδάσκει το μάθημα «Δικαιο των Κρατικών Ενισχύσεων» στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών «Δίκαιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης» που προσφέρεται από κοινού από το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου και το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου.

Έχει διατελέσει οικονομικός σύμβουλος της Επιτροπή Προστασίας του Ανταγωνισμού της Κύπρου για την περίοδο 2006-2009. Από το 2009 μέχρι το 2013 ήταν ερευνητικός συνεργάτης στο ESRC Centre for Competition Policy που εδρεύει στο University of East Anglia (UK).

Είναι ένας εκ των συγγραφέων του βιβλίου με τίτλο «Η Πολιτική του Ανταγωνισμού στην Κύπρο 1989-2009» το οποίο έχει εκδοθεί το 2011 από την Νομική Βιβλιοθήκη Αθηνών.

Έχει εμπλακεί ως εμπειρογνώμονας σε δεκάδες υποθέσεις ανταγωνισμού, τόσο σε σχέση με την αντιμονοπωλιακή νομοθεσία όσο και σε σχέση με συγκεντρώσεις επιχειρήσεων.

Επιπρόσθετα, έχει παρακολουθήσει σημαντικό αριθμό διεθνών σεμιναρίων σε σχέση με το δίκαιο και τα οικονομικά του ανταγωνισμού και διαθέτει πλούσιο ερευνητικό και συγγραφικό έργο. Έχει δημοσιεύσει πληθώρα άρθρων στον εγχώριο και ξένο τύπο (έντυπο και ηλεκτρονικό).

Είναι κάτοχος πιστοποιητικού επαγγελματικού προσόντος Εκπαιδευτή Επαγγελματικής Κατάρτισης (Επίπεδο 3) από την Αρχή Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού Κύπρου. 

Ε: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.